Into the wild I go

Jaksan aina ihmetellä sitä, miten alkuvuosi menee niin nopeasti. Olen keskittynyt arkeen: käynyt luennoilla, käynyt töissä, lukenut tentteihin ja käynyt laulamassa. Sain karisteltua superflunssa pois ja nyt onkin ollut aivan parasta urheilla. Kevät on ollut minulle aina jopa raskain vuodenaika, joten liikunnan tuoma energia on ollut kyllä aivan tervetullutta.

Kuten myös lomamatka.

Varasin matkan Prahaan jo tammikuussa. Edellisen kerran reissu viime marraskuussa oli aivan mahtava ja kaupunki oli aivan ihastuttava. Nyt olen reissussa lähes viikon, joten aikaa on taas aivan uudenlaisille jutuille. En mahda sille mitään, että edelleen varsinainen matkustusvaihe on se mitä tulee odotettua myös aika paljon. Junassa vaan on niin paljon aikaa omalle mielelle. Tuntui hassulta ajaa Parikkalan juna-aseman ohi. Sama juna, sama matka, mutta pysähdys vasta pääteasemalla.

On aivan ihanaa, että joku tulee vastaan asemalle. Ylipäätään kaikilla asemilla on mahtavaa katsoa jälleennäkemisen riemua. Yllätyn aina iloisesti, jos isäni tai äitini onkin tullut minua pysäkille vastaan mennessäni kotiin. Mutta nyt erityisesti odotan tuttujen kasvojen löytämistä astuessani Helsinkiin. Rakkaiden ystävien tapaaminen saa niin onnelliseksi, että hymyilen jo nyt.

Oli mukava viettää aikaista, mutta hidasta aamua. Sain vielä pakata rauhassa viimeisetkin matkatavarat (ja joo, silti unohdin muutaman asian) ja kauhistella ikkunan läpi kauheaa säätä. Aamun kruunasi vielä tentti, joka olikin mennnyt läpi huonosta ennusteesta huolimatta. On mukavaa, että ne kurssit, jotka olin vannonut läpäiseväni vielä ennen matkaa, menivät läpi. Loppukevät onkin luentovapaata opiskelua, joten on aikaa keksittyä rauhassa graduun. Ehkä matka toimisi jonkinlaisena motivaatiota tuovana ponnahduslautana gradun maailmaan? En ainakaan aio suunnitella enää sen polttamista, poistamista, repimistä ja hautaamista. Se on jo aika hyvin.

Nyt on aika upota musiikkiin ja nauttia matkasta. Olen aina ollut sitä mieltä, että ihmisten täytyisi seikkailla enemmän. Joten moi.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s